Na božićnoj trpezi neizostavno se mora naći i dobro jagnjeće, ili praseće pečenje. Znalci kažu da od čačanskog ne postoji bolje, a baš takvo se ovih dana priprema u pečenjari ,,Trifo“ u Preljini.
Vlasnik pečenjare, Miloš Trifunović, tvrdi da u preljinskom kraju svaki dečak zna kako se priprema dobro pečenje. Tako je i on učio od starijih, ne sanjajući da će jednoga dana biti toliko traženo baš Trifovo pečenje. Već dugi niz godina priprema jagnjeće i praseće pečenje za sve ljubitelje dobre zakuske. U dane Božića, kaže, posla ima na pretek, ali je još uvek ga nosi volja za radom.
-,,Tajna je u kvalitetu mesa i načinu pripreme. Kod mene se peče u furuni, ili na mangalu kad je lepo vreme. Koje je bolje, stvar je ukusa. Ja više volim iz furune, ali sa mangala je ukusnije dok je toplo. Kad se ohladi nije to taj ukus“, kaže Trifunović.
Objašnjava da se porodični posao vodi 24 sata dnevno i da to podrazumeva dostupnost supruge Violete i njega tokom celog dana, ali da i to ima svoje lepote i čari, naročito kada znate ka kakvom cilju idete.
– “Najlepše u ovom poslu je kada vam ljudi kažu da su zadovoljni i da će Vam doći ponovo. To je preporuka koja ide “od gosta do gosta” i ona nam je najdraža“, a i svojim primerom želim da pokažem da žene mogu sve da rade i svakako da mogu da vode uspešan porodični posao”– navodi Violeta
Čačani više vole praseće pečenje, pa se tako za Božićne praznike proda i do pet puta više prasetine, nego jagnjetine. Izgradnja Auto- puta donela je još više posla i interesovanja za čačanski specijalitet.
U dane Božića cene su nešto više, pa je tako kilogram prasetine 2.200 dinara, dok za kilogram jagnjetine treba izdvojiti 2.700 dinara. Ipak, za najradosniji praznik se ne štedi i svi su voljni da izdvoje više novca za bogatu trpezu.
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Porodični posao od 24 sata dnevno-pečenjara Trifo". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.
U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.
Braća Miloš i Mladen Pavlović bave se i proizvodnjom domaćih proizvoda. Gosti mogu da očekuju tradicionalne dragačevske specijalitete po kojima je poznat ovaj kraj.
Na božićnoj trpezi neizostavno se mora naći i dobro jagnjeće, ili praseće pečenje. Znalci kažu da od čačanskog ne postoji bolje, a baš takvo se ovih dana priprema u pečenjari ,,Trifo“ u Preljini.
Vlasnik pečenjare, Miloš Trifunović, tvrdi da u preljinskom kraju svaki dečak zna kako se priprema dobro pečenje. Tako je i on učio od starijih, ne sanjajući da će jednoga dana biti toliko traženo baš Trifovo pečenje. Već dugi niz godina priprema jagnjeće i praseće pečenje za sve ljubitelje dobre zakuske. U dane Božića, kaže, posla ima na pretek, ali je još uvek ga nosi volja za radom.
-,,Tajna je u kvalitetu mesa i načinu pripreme. Kod mene se peče u furuni, ili na mangalu kad je lepo vreme. Koje je bolje, stvar je ukusa. Ja više volim iz furune, ali sa mangala je ukusnije dok je toplo. Kad se ohladi nije to taj ukus“, kaže Trifunović.
Objašnjava da se porodični posao vodi 24 sata dnevno i da to podrazumeva dostupnost supruge Violete i njega tokom celog dana, ali da i to ima svoje lepote i čari, naročito kada znate ka kakvom cilju idete.
– “Najlepše u ovom poslu je kada vam ljudi kažu da su zadovoljni i da će Vam doći ponovo. To je preporuka koja ide “od gosta do gosta” i ona nam je najdraža“, a i svojim primerom želim da pokažem da žene mogu sve da rade i svakako da mogu da vode uspešan porodični posao”– navodi Violeta
Čačani više vole praseće pečenje, pa se tako za Božićne praznike proda i do pet puta više prasetine, nego jagnjetine. Izgradnja Auto- puta donela je još više posla i interesovanja za čačanski specijalitet.
U dane Božića cene su nešto više, pa je tako kilogram prasetine 2.200 dinara, dok za kilogram jagnjetine treba izdvojiti 2.700 dinara. Ipak, za najradosniji praznik se ne štedi i svi su voljni da izdvoje više novca za bogatu trpezu.
Napiši komentar
komentari
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Porodični posao od 24 sata dnevno-pečenjara Trifo". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
Braća Miloš i Mladen Pavlović bave se i proizvodnjom domaćih proizvoda. Gosti mogu da očekuju tradicionalne dragačevske specijalitete po kojima je poznat ovaj kraj.
Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi izvršavao određene funkcionalnosti, te radi analize poseta i prilagođavanja sadržaja. Načini prikupljanja, obrade i upravljanja ličnim podacima, definisani su dokumentom Politika privatnosti.
Obavezni kolačići
Obavezni kolačići su oni koji omogućavaju neometan rad sajta. Drugačije se nazivaju i funkcionalnim kolačićima. Njihovim isključivanjem ispravan rad ovog sajta ne bi bio moguć, te se oni nalaze u ovoj kategoriji obaveznih.
Ukoliko isključite ove kolačiće, nećemo biti u mogućnosti da zapamtimo vaša podešavanja privatnosti i obaveštenje o kolačićima biće iznova učitano na svakoj stranici koju posetite.
Analitički i marketinški kolačići
Ovi kolačići nam omogućavaju da prikupimo podatke o načinima korišćenja sajta i dalje unapređujemo sajt, kako bismo mogli da pružimo korisne i kvalitetne informacije, te pozitivna i personalizovana korisnička iskustva.
Molimo vas odobrite obavezne kolačiće kako bismo mogli da upamtimo vaša podešavanja.